Προφίλ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εμάς

Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε και προάγουμε την ατομικότητα του κάθε μας πελάτη. Κτίζουμε μέρα με τη μέρα την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Η φιλοσοφία μας ανέκαθεν ήταν να φέρουμε τις εταιρίες δίπλα στον άνθρωπο. Να μεταφέρουμε τις ανάγκες σας στις εταιρίες και να συμβάλουμε ώστε να τιμολογηθούν στη πιο συμφέρουσα τιμή. Είμαστε η δική σας Ασφάλεια.

Ο σκοπός μας

Να δώσουμε λύση στα προβλήματά σας επενδύοντας σε ένα σύγχρονο δίκτυο γραφείων στη περιφέρεια με σκοπό να μεγαλώσουμε το πελατολόγιο μας και να διεκδικούμε τις πιο χαμηλές τιμές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Και το πετύχαμε αυτό χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε ένα σύγχρονο δίκτυο ασφαλιστικών γραφείων, όπου ο κάθε πελάτης θα μπορεί με αμεσότητα κι ευκολία να ενημερωθεί επαρκώς για την ιδιωτική ασφάλισή. Να μπορεί ο πελάτης της περιφέρειας να απολαμβάνει με συνέπεια κι αξιοπιστία τα προϊόντα της ασφαλιστικής αγοράς. Κάνουμε τις ανάγκες σας πραγματικότητά!

Ασφάλειες Δημητρόπουλος

Ξεκινήσαμε το 1975.

Ο Ιωάννης Δημητρόπουλος καινοτομώντας για την εποχή του άνοιξε στη πόλη των Φιλιατρών το πρώτο ασφαλιστικό γραφείο στη δυτική Μεσσηνία. Έχοντας το βλέμμα στο μέλλον δε περιοριστικέ στις γενικές ασφάλειες αλλά εξειδικεύτηκε στα νοσοκομειακά και συνταξιοδοτικά προγράμματα προσφέροντας στους κάτοικους της Τριφυλίας τη πρόσβαση στην ιδιωτική υγειά που μέχρι τότε ήταν άγνωστη έννοια για τη περιοχή μας.

Συνεργάστηκε στενά με την INTERAMERICAN στα πρώτα της βήματα προσφέροντας στο πελατολόγιο του τα προϊόντα της.

Στη πορεία το γραφείο μας σύναψε συνεργασίες με όλες τις μεγάλες κι υγιής ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής επικράτειας προσφέροντας στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Κομβικό σημείο στη πορεία του γραφείου μας ήταν η συμμέτοχη μας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ το 1999. Συμμετέχοντας πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και σε συνδυασμό με τη διοίκηση επιβάλαμε νέα πολιτική στη διαμόρφωση των τιμών των ασφάλιστρων στα αγροτικά οχήματα και μηχανήματα συμβάλλοντας καθαριστικά στα ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα που μέχρι σήμερα απολαμβάνει ο κλάδος των αγροτών στο νομό της Μεσσηνίας.

Το 2014 οι υιοί του Ιωάννη Δημητροπούλου Κωνσταντίνος και Δημήτρης αντίθετα στο ρεύμα της εποχής που χαρακτηρίζεται από την απρόσωπη και τυποποιημένη υπηρεσία μέσω διαδικτύου, επενδύουν στον άνθρωπο. Ξεκίνησαν τη λειτουργία 2 νέων γραφείων στις πόλεις της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στον πελάτη.

Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τις ανάγκες του πελάτη στις εταιρίες, να κάνουμε τις εταιρίες να δουν το καθένα σας ξεχωριστά.

Σήμερα καινοτομούμε για μια ακόμη φορά. Δημιουργούμε ένα δίκτυο σύγχρονων ασφαλιστικών γραφείων που παρέχουν αμιγώς ασφαλιστικές υπηρεσίες με εξειδικευμένα στελέχη δίνοντας οντότητα και φυσική παρουσία στο κλάδο των ασφαλειών.

Προσφέρουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις ασφάλειες.