Ασφάλιση Περιουσίας

Οι επιχειρήσεις σήμερά δεν είναι πλέον τα μικρά μαγαζιά του παρελθόντος. Τα μεγέθη των επιχειρήσεων είναι ιδιαίτερά υψηλά. Μια καταστροφή που μπορεί να προέλθει από δυσμενή καιρικά φαινόμενα η μία ανθρώπινή απροσεξία μπορεί να αποβεί μοιραία και σίγουρα ανεπανόρθωτή.

Ο σύγχρονός κι επιτυχημένος επιχειρηματίας απαιτεί κι επιθυμεί να εξασφαλίσει την επιχείρησή του από οποιαδήποτε επικινδυνότητα η ενδεχομένη καταστροφή.

Why choose Us?

Ασφάλιση επιχειρήσεων

Το δίκτυο γραφείων μας είναι άριστα στελεχωμένο με απολυτή εξειδίκευση στην ασφάλιση των επιχειρήσεων. Θα μελετήσουμε την επιχείρησή σας διεξοδικά και θα σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη προστασία. Θα φροντίσουμε οι πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες να αναλάβουν την ασφάλιση του κινδύνου σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αν έχετε υποθηκεύσει τις κτηριακές εγκαταστάσεις σας σε επιχειρηματικό δάνειο ή κεφάλαιο κίνησης κι η τράπεζα σας χρεώνει με υπέρογκο πόσο για την ασφάλισή της υποθήκης σας θα αναλάβουμε εμείς να ασφαλίσουμε το υποθηκευμένο κτήριο μειώνοντας το κόστος ασφάλισης έως και 30%. Μπορούμε να σας προσφέρουμε εξασφάλιση για κάθε είδους δραστηριότητα της επιχείρησής σας.

 

Why choose Us?

Ασφάλιση εξοπλισμού, εμπορευμάτων και παραγωγής

Φροντίζουμε να ασφαλίζουμε επαρκώς τις κτηριακές εγκαταστάσεις της επιχείρησης σας αλλά και να σας εξασφαλίζουμε τον εξοπλισμό, τα μηχανήματα, τις πρώτές ύλες, τα εμπορεύματα και την απώλεια των κερδών σας σε ενδεχόμενη καταστροφή των εγκαταστάσεων σας.

Θα σας προσφέρουμε ουσιαστικές λύσεις στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.

Θα σας κατευθύνουμε ούτως ώστε τα οφέλη από την ασφάλισή της επιχείρησης σας να είναι πολλαπλάσια του κόστους των ασφαλίστρων.

Why choose Us?

Εξασφάλιση επιχειρήσεων

Η ασφάλισή επιχειρήσεων απαιτεί τους πιο ιδιαίτερους και νευραλγικούς χειρισμούς. Τα μεγέθη αποζημιώσεων είναι τεράστια.

Κάθε μέρα καθυστέρησης έχει απίστευτα υψηλό κόστος για τον επιχειρηματία. Η συνεπεία αλλά κι η τεχνογνωσία που απαιτείται γι’ αυτού του είδους τις ασφαλίσεις είναι επιβεβλημένη και μοναδική.

Τα γραφεία και τα στελέχη μας έχουν ως άμεση προτεραιότητα την εύρυθμή λειτουργία της επιχείρησης σας στη περίπτωσή μιας μερικής η ολικής καταστροφής.

Είμαστε η ΑΣΦΑΛΕΙΑ σας.

Copyrights © 2015 All Rights Reserved by idimitropoulos.gr
created by icreativmedia.gr