Ασφάλιση Οχημάτων

Oσύγχρονος επιχειρηματίας δε μπορεί να αναλώνει το χρόνο του για να παρακολουθεί ποτέ πρέπει να ανανεωθεί η ασφάλεια του κάθε οχήματος της επιχείρηση του. Ούτε έχει το χρόνο να διαθέσει για να ζητά προσφορές ούτως ώστε να μειώσει το κόστος ασφάλισης των οχημάτων του.

Η σύγχρονη επιχείρηση σήμερα απαιτεί ένα εξιδεικευμένο και σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο που να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της.

Why choose Us?

Ασφάλιση επαγγελματικών οχημάτων

Δημιουργήσαμε μια αλυσίδα γραφείων με εξιδεικευμένα στελέχη για να βρισκόμαστε διπλά στη σύγχρονη επιχείρηση παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και βέβαια συνεχής προσπάθεια μας είναι να μειώνουμε το κόστος ασφάλισης των πελατών μας. Είμαστε ο ασφαλιστικός συνεργάτης που πάντα αναζητούσατε. Τα γραφεία μας είναι απολυτά προσανατολισμένα στις εταιρικές ασφαλίσεις. Έχουμε προσαρμόσει τις υπηρεσίες των γραφείων μας στις απαιτήσεις του σύγχρονού επιχειρηματία και του παρέχουμε αυτό που πάντα αναζητούσε. Οικονομία χρήματος και χρόνου.

Why choose Us?

Άμεση ενημέρωση – Διαχείριση κόστους

Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε μια εξιδεικευμένη υπηρεσία στην ασφάλιση του στόλου των οχημάτων σας. Σας εξοικονομούμε χρήματα γιατί έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε από τις εταιρίες τις πιο οικονομικές λύσεις της αγοράς. Η στρατηγική ανάπτυξής μας βασίζεται στη δημιουργία ισχυρού πελατολογίου επιχειρήσεων της περιφέρειας όπου τα ποσοστά ζημίων των επαγγελματικών οχημάτων είναι πολύ χαμηλά. Με αυτό το όπλο διεκδικούμε και κερδίζουμε χαμηλότερο κόστος ασφάλισης για τα επαγγελματικά οχήματα των επιχειρήσεων που είναι πελάτες μας. Στόχος μας είναι να σας μειώσουμε το κόστος της ασφάλισης του στόλου των οχημάτων σας.

Why choose Us?

Διαχείριση ζημίων κι αποζημιώσεων

Τα στελέχη των γραφείων μας είναι δίπλα σας κι εκτός από την έγκαιρη ενημέρωση των ανανεώσεων των ασφαλιστήριων σας αναλαμβάνουν και τη διεκπεραίωση των ζημίων που θα δημιουργήσουν η θα δημιουργηθούν στα οχήματα σας. Φροντίζουμε να σας επισκευάζουμε τις ζημίες που θα προκληθούν στα οχήματα σας χωρίς να επιβαρύνεστε με το παραμικρό κόστος. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία του ατυχήματος χωρίς να καθυστερήσουμε την επιχείρηση σας με τη γραφειοκρατία των ασφαλιστικών εταιριών. Συνεργαζόμαστε με συνέργεια που δίνουν προτεραιότητα στους πελάτες μας για να μη στερηθείτε τα οφέλη από την εργασία του επαγγελματικού οχήματος σας.

Copyrights © 2015 All Rights Reserved by idimitropoulos.gr
created by icreativmedia.gr