Ασφάλειες Δημητρόπουλος

Πρώτα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Οικονομικά & Αξιόπιστα

Όπως εσείς θέλετε, με βάση τις καλύψεις που επιθυμείτε!

Μοναδικός Συνδυασμός Καλύψεων και Ασφαλίστρου

Το γραφείο μας
λειτουργεί απο το 1975.

 

Είμαστε υπεύθυνα διπλά σας όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζουμε ποιος είστε. Γνωρίζουμε τι θέλετε. Και μπορούμε να σας το προσφέρουμε.

Μεταφέρουμε στις ασφαλιστικές εταιρίες τις ανάγκες σας και διεκδικούμε τις καλύτερες τιμές γι’ αυτές. Όταν έρχεστε στα γραφεία μας οι εταιρίες σας εξετάζουν ξεχωριστά και μεμονωμένα.

Εσείς το απαιτήσατε κι εμείς το κερδίσαμε.

Chrome iPad
Aυτοκινήτου
Αναμφισβήτητα οι πιο οικονομικές τιμές της αγοράς με τις πιο πολλές καλύψεις.
Υγείας
Ιδιωτικός Φορέας Υγείας
Αναλαμβάνουμε πλήρως την υγειά σας
Οικίας
Πλήρης ασφάλιση κατοικίας Έχετε δάνειο στη τράπεζα; Ασφαλίζουμε την κατοικία σας έως και 50% πιο κάτω από αυτό που πληρώνετε
Επαγγελματίες
Έχουμε εξειδικευτεί στην ασφάλιση των επιχειρήσεων. Χαμηλώνουμε το κόστος ασφάλισης μιας επιχείρησης μέσα από την αποδοτική διαχείρισή των ασφαλειών της.
Iphone

Ασφάλειες Δημητρόπουλος

Είμαστε το παλιότερο γραφείο με τη πιο σύγχρονη αντίληψη.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς να δεσμευόμαστε από αυτές. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τις ανάγκες του πελάτη στις εταιρίες, να κάνουμε τις εταιρίες να δουν το καθένα σας ξεχωριστά. Γι’ αυτό τον λόγο, οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται κι απολαμβάνουν ξεχωριστές καλύψεις κι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Στόχος του γραφείου μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας εξοικονομώντας χρήματα για εσάς. Να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις προσδοκίες των πελατών μας και να διευρύνουμε ταυτόχρονα τη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Πάντα με συνέπεια, αξιοπιστία κι αυξημένη ανταπόκριση όταν μας χρειαστείτε.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας δίνει μεγαλύτερη διαπραγματευτική δυνατότητα:

- Για καλύτερες τιμές

- Για καλύτερες υπηρεσίες

- Για πιο ολοκληρωμένες καλύψεις

Διαβάστε περισσότερα