Ασφάλιση Περιουσίας

Φροντίσαμε να σας εξασφαλίσουμε τη κατοικία σας με ένα απίστευτα χαμηλό κόστος. Να προστατέψουμε την εστία της οικογένεια σας από κάθε φυσική καταστροφή, ανθρώπινό λάθος και κακόβουλες ενεργείς που μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημίες στη κατοικία σας διαταράσσοντας την οικογενειακή σας αρμονία κι ισορροπία .

Η κατοικία είναι ένα από το πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου.

Why choose Us?

Ασφάλιση κατοικίας

Εξασφαλίζουμε τη κατοικία σας από κάθε κίνδυνο και κάθε φυσική καταστροφή. Σας προσφέρουμε ασφάλεια και μια αξιοπρεπή επόμενη μέρα σε περίπτωση σεισμού, πυρκαγιάς, πλημύρας, θεομηνίας και κάθε μορφής κίνδυνου που μπορεί να απειλήσει το σπίτι σας. Σας προστατεύουμε από φυσικές καταστροφές αλλά κι ανθρωπινά λάθη η κακόβουλες πράξεις. Αποκαθιστούμε κάθε ζημιά που θα προκύψει από οποιαδήποτε αίτια στη κατοικία σας.

Why choose Us?

Ασφάλιση υποθήκης

Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο η τράπεζα σας χρεώνει με υπέρογκα ποσά για την ασφάλιση της κατοικίας(υποθήκης). Αναλαμβάνουμε εμείς να σας ασφαλίσουμε τη κατοικία που έχετε βάλει υποθήκη πολλές φορές και με το μισό κόστος. Είμαστε διπλά σε κάθε οικογένεια προσπαθώντας να ελαφρύνουμε τα βάρη του οικογενειακού προϋπολογισμού, να προσφέρουμε ασφάλεια και να εξασφαλίσουμε πως κι η αυριανή ημέρα δε θα αλλάξει την ευημερία της οικογένειας σας ότι κι αν συμβεί.

Why choose Us?

Ασφάλιση εξοχικής κατοικίας

Η εξοχική κατοικία εκτός από τις φυσικές καταστροφές είναι εκτεθειμένη στους διαρρήκτες. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε πράγματα αξίας μέσα την εξοχική σας κατοικία οι ζημίες που μπορεί να προκαλέσουν οι διαρρήκτες να είναι μεγάλες. Μπορούμε να αποβάλουμε την ανησυχία σας όσον αφορά την εξοχική σας κατοικία γνωρίζοντας πως ότι κι αν συμβεί θα σας αποζημιώσουμε.

Copyrights © 2015 All Rights Reserved by idimitropoulos.gr
created by icreativmedia.gr